Αλλαγμένος σε μεγάλο βαθμό φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενισχυμένος παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο μεγαλομέτοχος Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και το προπονητικό επιτελείο, έφεραν στην ομάδα παίκτες φιλόδοξους και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο να πετύχει τον στόχο της, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Επίσης, φρόντισαν να τονωθεί και το βολιώτικο στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό.
Από το περσινό ρόστερ διατηρήθηκαν ο τερματοφύλακας Γκενάντι Ξενοδόχοφ, οι ακραίοι οπισθοφύλακες Θωμάς Γραικός και Νίκος Μπουτζίκος, οι μέσοι Κλεβί Κόλα και Στάθης Βασιλούδης, ο πολυθεσίτης Φίλιππος Σκοπελίτης ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όσο και δεξιά στην επίθεση ή στην άμυνα. Και βέβαια, παρέμεινε στην ομάδα ο εμβληματικός αρχηγός της, ο Στάθης Ρόκας, που όπως φαίνεται από τα φιλικά φέτος θα παίζει περισσότερο στη θέση του στόπερ, παρά ως ανασταλτικός μέσος.
Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από τους τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα για να κάνουν τη διαφορά. Οι συστάσεις είναι εξαιρετικές για τον επιθετικό Μπρούνο Μπαράνκο (που δείχνει να είναι περισσότερο σέντερ φορ, παρά εξτρέμ) και τους μέσους Ερνάν Νικολάς Ντα Κάμπο και Φράνκο Κολέλα. Μένει να επιβεβαιωθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Για τη γραμμή κρούσης αποκτήθηκαν ακόμη ο Βολιώτης σέντερ φορ Ιάσων Παπαδημητρίου, παίκτης που έχει συχνή επαφή με το γκολ, οι εξτρέμ Κώστας Γεωργακόπουλος, Γεράσιμος Βουκελάτος, Δημήτρης Ζιάκα, καθώς και δύο ακόμη Βολιώτες, οι Νίκος Μπέικος και Ανέστης Μαστακούλης. Υπάρχει και ο Νιγηριανός Ενκόα, που πάντως δεν έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση.
Η μεσαία γραμμή δεν δυνάμωσε μόνο με τους Ντα Κάμπο και Κολέλα, αλλά και με τους Χρήστο Αγρόδημο και Τίμο Πατρώνη, που ήρθαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Παναχαϊκή αντίστοιχα.
Αρκετές ήταν οι προσθήκες και στην άμυνα, με τον Μιχάλη Γιαννίτση να συγκροτεί αξιόπιστο δίδυμο με τον Σέρβο Ιγκόρ Φιλίποβιτς. Επίσης, εντάχθηκαν στον Ολυμπιακό οι Βολιώτες Γιώργος Παπακώστας και Δημήτρης Μπόλης, καθώς και ο Κώστας Βλάχος, που πέρυσι ανήκε στην Κέρκυρα. Ο τελευταίος δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.
Στη θέση του τερματοφύλακα, τον έμπειρο Ξενοδόχοφ θα πλαισιώσουν φέτος οι ταλαντούχοι Γιώργος Λαδάς και ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου. Ο δεύτερος είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν, αλλά αποχώρησε για να σπουδάσει στην Αγγλία. Στο διάστημα που μεσολάβησε υπερασπίστηκε την εστία της Μπόλτον Κάουντι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις