Θέλει να μείνει “όρθια” στην Αγριά η Δήμητρα (pregame)

Στη δεύτερή του έξοδο στο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής η Δήμητρα φιλοδοξεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Θησέα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Αγριάς «Γ. Πασχαλίδης».

Ο τεχνικός της Δήμητρας Μιχάλης Ανδρωνάς τόνισε για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που πέρυσι έκανε θαυμάσια πορεία στη Γ’ Εθνική. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν την φοβόμαστε. Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος, όπως με τον Α.Ο. Υπάτου θεωρώ ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα».

Ο προπονητής της Δήμητρας δεν υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Σαβόλι, καθώς δεν είναι έτοιμο το δελτίο του και στους Μπιρμπίλη (στρατευμένος), Τιμπλαλέξη (ανέτοιμος), Τετριμίδα (τραυματίας).

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Μεντί έχει επιστρέψει στην ομάδα και είναι διαθέσιμος, όπως και οι: Άγγελος Σταυράκης, Γιώργος Τίτας, Σπύρος Μπάρδας, Σάββας Φαράντος, Χρήστος Στεργιόπουλος, Σταμάτης Καρράς, Στέλιος Τσιάτσιος, Δημήτρης Στεφανής, Άρης Στεργίου, Γιώργος Λάζογλου, Βαγγέλης Νικηφοράκης, Βασίλης Τσιάτσιος, Χρήστος Γουργιώτης, Πέτρος Θωμαΐδης, Γιώργος Δημητρίου, Νίκος Βούλγαρης, Βαγγέλης Ζαντιώτης, Χρήστος Κλουκουτάρας, Μάριος Φουρκιώτης, Κώστας Κρανάς, Αποστόλης Μπένος.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Στέφανος-Βάιος Καλατζής της ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Δημήτρη Σακκά, επίσης της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ανδρέας Στάθης της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις