Φάσεις και γκολ από το φιλικό παιχνίδι Καλλιθέα-Ρόδος 2-0

Η φιλική αναμέτρηση στο «Ελ Πάσο» το απόγευμα του Σαββάτου, ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Καλλιθέας με 2-0 απέναντι στην αντίστοιχη της Ρόδου.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με περισσότερη όρεξη στο δεύτερο μέρος και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 55′ με εκτέλεση πέναλτι του Χοτζάλι και στο 71′ με σουτ του Καββαδία διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Ρόδου και ο προπονητής της, Κώστας Βελιτζέλος είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ασφαλή συμπεράσματα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα τον… βρει μπροστά του, στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Football League. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την αναμέτρηση στο «Ελ Πάσο» η ομάδα της Ρόδου, ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της, στην πρωτεύουσα και παίρνει τον δρόμο της επιστροφή για τη… βάση της.

Αρχικές ενδεκάδες:

Καλλιθέα (Τάτσης): Κουρεπίνης, Παντελίδης, Κρητικός, Καλύβας, Χοτζάλι, Παπαγγελής, Καντέ, Σταύρου, Στούπης, Καββαδίας, Καραγιάννης.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Παγώνης, Καψάλης, Καραγιώργης, Νικολόπουλος, Μουμίν, Βογιατζής, Γιόνδης, Τσίπρας, Αρναρέλλης, Σερέντιους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις