Ασταμάτητος ο Διαγόρας έκανε το “τρία στα τρία” στη Γ’ Εθνική

Ασταμάτητος ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου πέρασε σαν… σίφουνας από το γήπεδο της Αταλάντης, επικρατώντας με 3-0 του Οπούντιου, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο έκανε το «τρία στα τρία» και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Διαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Αναστασίου επιχείρησε το σουτ, ο τερματοφύλακας του Οπούντιο απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Κουβελάς από κοντά έγραψε το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Διαγόρα, οι οποίοι παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο, ήλεγχαν το παιχνίδι και προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να φτάνουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Το ημίχρονο έληξε με σκορ 0-1 υπέρ του Διαγόρα, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν εξίσου καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Και στο 58’ έγινε το 0-2. Σκόρερ ο Γιάννης Κυρίτσης, ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτο σερί ματς.

Το κερασάκι στη νίκη του Διαγόρα μπήκε στο 73’, με τον Αναστασίου να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Ναουμίδης, Σπαθής, Λάιος (75′ Γιαουπλάρι), Θ. Κυρίτσης, Μπλέντι (75′ Καραμανλής), Ζενούνης (60′ Παπαγεωργίου) Γ. Κυρίτσης, Κουβελάς (65′ Γαλανόπουλος), Αναστασίου (75′ Σιόβας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις