Ολυμπιακός Β.: Νικήσαμε παρά τις αντιξοότητες στη Σκόπελο

Με το ροζ φύλλο στις αποσκευές της, επέστρεψε η αποστολή της ομάδας γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου από την Σκόπελο. Η σχετική ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσσας Μαλλιάρα αντιμετώπισαν εκτός από την αξιόμαχη και παθιασμένη αγωνιστικά, ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου, μερικούς ανεγκέφαλους φιλάθλους που…

…έβριζαν τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, καπνίζοντας προκλητικά δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και έναν τοπικό διαιτητή, ο οποίος σφύριζε υπέρ της Σκοπέλου.
Δείχνοντας λοιπόν σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, πήραν με 3-0 σετ το παιχνίδι (25-22, 25-21 και 25-20 σετ).
Στη συνέχεια με την έναρξη του 2ου γύρου, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Α.Ο. Διμηνίου (αποτέλεσμα 1ου γύρου 3-0 σετ υπέρ του Ολυμπιακού), το Σάββατο 5/12 και ώρα 21.00 στο κλειστό ΄΄Βάκης Παρασκευόπουλος΄΄.
Στον αγώνα με την Σκόπελο αγωνίστηκαν οι εξής αθλήτριες: Μαλλιάρα Νατάσσα, Βαΐου Μαρία, Καραποναρλίδου Μένια, Τζιγκούρα Λίτσα, Κουτσαφτή Ελένη, Κουκούμη Ράνια, Κωστοπούλου Ελευθερία, Βασιλάκη Κων/να, Κονταξή Ζωή, Μαργαρίτη Φένια, Καουνά Έλενα και Κωφίδου Ολυμπία σαν λίμπερο.
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες ευχαριστούν θερμά τους υποστηρικτές της ομάδας: Auto SteamWash, τσιπουράδικο Σοροκάδα και καφέ μπαρ Αερικό, για την οικονομική στήριξη τους, στην αποστολή για την Σκόπελο.
Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ στην ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΣ καθώς και στο ταξιδιωτικό γραφείο Vis Travel, για την σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια.
Τέλος ευχαριστούμε την τοπική επιχείρηση, βιοτεχνία ενδυμάτων, MAG Μαγαλιός, για την χορηγία αθλητικού υλικού στα τμήματα βόλεϊ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις