Βεργέτης: «Πρέπει να παίρνουμε και αποτέλεσμα»

Την ανάγκη να παίρνει η ομάδα το θετικό αποτέλεσμα κι μόνο να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, επεσήμανε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα φιλικό πολύ εποικοδομητικό για τους προπονητές ώστε να βγάλουν συμπεράσματα. Τι πάει καλά στην ομάδα και τι χρειάζεται βελτίωση. Ανέδειξε αυτό το φιλικό πολλά θέματα και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να το αναλύσουμε για να δώσουμε στους παίκτες μας τις σωστές κατευθύνσεις για τη συνέχεια, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος.

Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου αλλά όχι από την αποτελεσματικότητα. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις τις οποίες δεν τελειώσαμε για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επί του παρόντος δεν μετράει το αποτέλεσμα γιατί ήταν φιλικό, αλλά αυτό επειδή επαναλαμβάνεται έχει αρχίσει και με προβληματίζει. Συνέχεια φεύγουμε ακούγοντας από τον κόσμο ωραία σχόλια για την ομάδα μας, ότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρνουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε και αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις