«Να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Action Zone» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε τον Άρη δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά, αναφέρθηκε στη Βέροια: «Η Βέροια ήταν καλή και πέρυσι, αλλά κάναμε καίρια λάθη σε παιχνίδια και το πληρώσαμε. Φέτος η ομάδα έχει ικανά στελέχη, κάτι που δεν είχε πέρυσι και φάνηκε. Φέτος θα πρωταγωνιστήσει, να είστε σίγουροι γι΄ αυτό. Η Βέροια είναι έτοιμη να ανέβει κατηγορία. Οι βασικοί πυλώνες της ομάδας είναι τα αδέρφια Μπίκα. Με τον κόουτς οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και δεν χρειάζονται συστάσεις για το βιογραφικό του. Ελπίζω στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Για το τρελό ξεκίνημα του Άρη στο Πρωτάθλημα:

«Εγώ θεωρώ ότι ο Άρης φέτος μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και κάθε χρόνο ανεβαίνει. Είχε μια ατυχία τώρα με τον κορωνοϊό. Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα πάει καλύτερα φέτος ο Άρης και αν ήταν ο Φετφατζίδης θα το υπέγραφα σίγουρα. Ο Άρης μετά τον Ολυμπιακό είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Ιδανική επιλογή του κ. Καρυπίδη με τον Θωμά Ναζλίδη και θα το δείξει αυτό η πορεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις