Θετικά μηνύματα στον Ολυμπιακό Β. από το ματς με Πανθρακικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε πολύ καλά, σε γενικές γραμμές, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αν και αγωνίστηκε με παρά πολλούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Διαμαντόπουλος ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους έντεκα που ξεκίνησαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος…

…με τον Πανελευσινιακό που έπαιξε στο βασικό σχήμα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, όσον αφορά την ανασταλτική του λειτουργία. Στο δεύτερο μέρος και μετά το 60′ – διάστημα όπου ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή – οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αδυναμίες στο να κρατήσουν και να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, ενώ είχαν πρόβλημα και στην τελική πάσα.
Οι«ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν ένα γκολ από το… πουθενά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς να πιέζονται ιδιαίτερα είχαν καταφέρει να περιορίσουν σημαντικά την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Πανθρακικού. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου πίεζαν ψηλά στη μεσαία γραμμή, κέρδισαν τις μονομαχίες και προσπαθούσαν να παίξουν με αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος ήλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, ωστόσο, η υπεροχή του δεν είχε και ουσία. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλές τελικές προσπάθειες, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στο να κρατήσουν τη μπάλα οι μέσοι και να βγουν επιθέσεις από τα άκρα και από τον άξονα. Όσες φορές οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση, με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία του Τσιλιγκίρη, τα χαλούσαν στην τελική πάσα, ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει την τεχνική ηγεσία, αν και υπάρχει η δικαιολογία πως δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Ντιέγκο Λεόν και Ντάριο Φερνάντες.
Ο Ολυμπιακός μετά και την ήττα από τον Πανθρακικό αποκλείστηκαν από τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο αποτελεί τυπική διαδικασία για του «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις