Συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα, ενώ θα πρέπει να πληρώνονται όλες οι υποχρεώσεις, προκειμένου να συνεχίσει η ΠΑΕ να λειτουργεί.

Μέχρι τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φρόντισαν να δαπανήσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, με το έργο να μη έχει ολοκληρωθεί. Ήδη έχει γίνει, ως γνωστόν, το ένα γήπεδο, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια, έχει φτιαχτεί ο περιβάλλοντας χώρος και έχει γίνει ένα προπονητικό κέντρο στολίδι για την περιοχή.

Οι εργασίες, ωστόσο, συνεχίζονται. Άμεσα θα γίνει σπορά και θα κατασκευαστούν άλλα δύο γήπεδα, ενώ προχωρούν οι εργασίες στο κτίριο, όπου θα περιλαμβάνει αίθουσες γυμναστηρίου, προβολής βίντεο, αλλά και γραφεία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει το δικό του προπονητικό κέντρο, με την παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών χρόνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις