Τεσσάρα για την Κ-16 του Βόλου κόντρα στους “μικρούς” της Αγίας Παρασκευής

Η νεοσύστατη Κ-16 του Βόλου υπό τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Νατσικόπουλου επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με σκορ 4-1. Οι νεαροί του Βόλου άνοιξαν μόλις στο 3ο λεπτό το σκορ με τον Μπασαγιάννη και στο 14’ ο Βαϊνόπουλος έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 34′ η Αγία Παρασκευή μείωσε σε 2-1 σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα σφραγίζοντας την αγωνιστική τους υπεροχή με το τελικό 4-1. Ο Μπασαγιάννης στο 52’ και ο Καπράνας στο 63’ σημείωσαν τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κ-16 του Βόλου αποτελεί τον προπομπό για την Κ-17 που αγωνίζεται στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία αφιέρωσαν τη νίκη τους στον πρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός στα καθήκοντα του και στην ομάδα.

ΒΟΛΟΣ Κ-16 (Νατσικόπουλος): Διακόσιας, Κατσαρός(65’ Ευαγγελινός), Μπατρζιάλης, Υμέρ, Παπαδανιήλ, Πλωμαρίτης(75’ Τζίμας), Νταβλαμάνος, Χατζηχαλεπλής (60’ Φουντουλίτσας), Καπράνας (65’ Οικονομίδης), Βαινόπουλος, Μπασαγγιάννης (75’ Βλαχόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις