Με άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Κισσαμικό

Για την αναμέτρηση της Κυριακής 6/12 (15.00) με τον Κισσαμικό στο Ρέθυμνο προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να αποσπάσουν την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα τους, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει στο γήπεδό της σε αγώνα πρωταθλήματος (χθες ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος).
Ο Σούλης Παπαδόπουλος…

…φρόντισε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό να ξεκουράσει όλους τους ξένους παίκτες της ομάδας, αλλά και αρκετούς ακόμη βασικούς, ενώ έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην Κομοτηνή.
Στο ματς με τον Κισσαμικό θα χρησιμοποιηθούν και οι τέσσερις ξένοι παίκτες (Λεόν, Ντεπέτρις, Φερνάντες και Γουόρντεν), οι οποίοι δεν μπήκαν στην ταλαιπωρία να ταξιδέψουν στην Κομοτηνή, ενώ λογικά θα δούμε στο αρχικό σχήμα και τους Στρατηλάτη, Ντάσιο, Αρβανίτη, Μπουτζίκο, που δεν αγωνίστηκαν και αυτοί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα και από εκεί θα «πετάξει» από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Κρήτη.
Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο Ανέστης Νάστος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής (12ης), με τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο (Σάββατο 12/12), ενώ ο Δημήτρης Αρβανίτης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή (επίσης στο Βόλο για την 14η αγωνιστική)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις