Europa League: Παιχνίδια πρόκληση για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η δράση συνεχίζεται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σήμερα, μετά το διήμερο του Champions League, με τις αναμετρήσεις του Europa League. Oι 24 αγώνες του Europa League έχουν μοιραστεί στα δύο, με βάση την ώρα που θα ξεκινήσουν. Οι μισές στις 19:55 και οι υπόλοιπες στις 22:00. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ΑΕΚ αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Στις 19:55 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ (COSMOTE Sport 3) για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League αναζητώντας την υπέρβαση που θα τη βάλει δυναμικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Εκτός μάχης είναι οι Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η Λέστερ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Εντιντί, Σογιουντσού, Περέιρα και Μεντί. Αντίθετα την αποστολή ακολούθησε ο Βάρντι. Σαφής εικόνα για τα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς δεν υπάρχει, αλλά είναι πιθανό ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Μόργκαν, Φουχς, Τσάουντχαρι, Μεντί, Ουντέρ, Πέρες, Ολμπράιτον και Ιεανάτσο ή Βάρντι.

O ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League αντιμετωπίζει την Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» (22:00, CosmoteSport 2

Η Γρανάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ούσα στη δεύτερη θέση της Primera Division μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πιο έμπειρη ομάδα από την αποψινή αντίπαλό του.


Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, με τους Γιαννούλη και Ροντρίγκο ως φουλ-μπακ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μουργκ και ο Αντρίγια Ζίβκβοιτς, με τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Σίλβα, Φουλκιέ, Σάντσεζ, Βαγέχο, Νέβα, Ετέκι, Σουάρες, Μοντόρο, Ερέρα, Κένεντι και Μολίνα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα το ματς που τραβάει τα… βλέμματα, είναι αυτό ανάμεσα στις φορμαρισμένες στην χώρα τους, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Νάπολι.

19:55 AEK-Λέστερ
19:55 Ζόρια-Μπράγκα
19:55 Μίλαν-Σπάρτα Πράγας
19:55 Λίλ-Σέλτικ
19:55 Καραμπάκ-Βιγιαρεάλ
19:55 Σίβασπορ-Μακάμπι Τελ Αβίβ
19:55 Λίντσερ-Λουντογκόρετς
19:55 Αντβέρπ-Λουντογκόρετς
19:55 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
19:55 Φέγενορντ-Βολφσμπέργκερ
19:55 Ερυθρός Αστέρας-Σλόβαν Λίμπερετς
19:55 Γάνδη-Χόφενχαιμ
22:00 Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Σόφιας
22:00 Κλουζ-Γιουνγκ Μπόις
22:00 Άρσεναλ-Ντάλντακ
22:00 Μόλντε-Ραπίντ Βιέννης
22:00 Σπάρτα Πράγας-Λεβερκούζεν
22:00 Νις-Χάποελ Μπερ Σεβά
22:00 Μπενφίκα-Σταντάρ Λιέγης
22:00 Ρέιντζερς-Λεχ Πόζναν
22:00 Γρανάδα-ΠΑΟΚ
22:00 Ομόνοια-PSV Αιντχόφεν
22:00 Άλκμααρ-Ριέκα
22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Νάπολι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις