Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από Ελλάδα, Ιταλία και Euroleague

Ημέρα Κυπέλλου είναι και η σημερινή σε αρκετές χώρες της «γηραιάς ηπείρου» κι εμείς καταλήγουμε σε ζευγάρι επιλογών από Ελλάδα και Ιταλία. Παράλληλα, υπάρχει μπασκετική δράση στη Euroleague, απ’ όπου προκύπτουν άλλες δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο Betarades.grμπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις onlineστοιχηματικές εταιρίες και εταιρίες πόκερ που λειτουργούν στην Ελλάδα, αλλά και να δείτε τις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα που έχουμε λανσάρει, όπως για παράδειγμα το pokerstars mobile.

Δε χάνει ο Εργοτέλης

Ξεκινάμε με το «1Χ» στην αναμέτρηση Κυπέλλου μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού, σε απόδοση 2.00. Επειγόντως νίκη χρειάζεται ο Εργοτέλης, που διανύει τη χειρότερη περίοδο της σεζόν. Οι Κρητικοί προέρχονται από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου πήραν μόλις έναν πόντο, Στο τελευταίο παιχνίδι τους είχαμε ακόμα μία αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα με σκορ 1-2 απ’ τον Αγροτικό Αστέρα. την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου ο Εργοτέλης πήρε εκτός έδρας ισοπαλία στη Ζάκυνθο (2-2). Υποχρεωμένος να κερδίσει είναι σήμερα ο Παναιτωλικός αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν τις προσπάθειες τους στη διοργάνωση με την εντός έδρας ήττα με 1-2 απ’ τον Πανιώνιο, την εποχή που η άμυνα τους ήταν… σκορποχώρι. Σήμερα θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους 3 πόντους και να πατήσουν στη δεύτερη θέση. Θεωρούμε, πάντως, ότι ο Εργοτέλης θα πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δυνατή η Κάλιαρι

Η δεύτερη σημερινή ποδοσφαιρική μας πρόταση είναι το «Χ2» της Κάλιαρι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σασουόλο για το Κύπελλο Ιταλίας (απόδοση 2.00). Πρόκειται για νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του θεσμού. Χωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα η Σασουόλο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Μετά από αυτή που σημείωσε με αντίπαλο την Κάρπι (1-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο γνώρισε την ήττα από την Τζένοα (2-1 εκτός έδρας), ενώ τη Δευτέρα (30/11) μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φιορεντίνα (1-1 εντός έδρας). Το εμπόδιο της Μόντενα (2-0 εντός έδρας) προσπέρασε η Σασουόλο για να φτάσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας. Έξι αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Κάλιαρι στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Μετά από αυτές το συγκρότημα του Ραστέλι γνώρισε βαρύτατη ήττα από την Μπρέσια (4-0 εκτός έδρας) το Σάββατο (28/11). Για να φτάσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας η Κάλιαρι προσπέρασε το εμπόδιο της Βίρτους Εντέλα (5-0 εντός έδρας) και Τραπάνι (4-2 στα πέναλτι, 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση εκτός έδρας).

«Βγάζει πείσμα» η Ρεάλ

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου επιλέγουμε αρχικά το χάντικαπ -5.5 πόντων της Ρεάλ Μαδρίτης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, σε απόδοση 1.83. Η Ρεάλ κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ΤΟΡ-16 κάτι που κανείς φυσικά δεν περίμενε στην έναρξη της σεζόν. Εκτός από την δεινή βαθμολογική θέση που βρίσκεται έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Ρούντι που θα λείψει για πολλούς μήνες λόγω εγχείρισης στη μέση. Απόψε υποδέχεται την Ούλκερ από την οποία είχε ηττηθεί στην Πόλη με 77-66. Αδιάφορη η Ούλκερ αλλά δεν θα έλεγε όχι ο Ομπράντοβιτς στον αποκλεισμό της Ρεάλ και άμεση απώλεια ενός από τα φαβορί της διοργάνωσης. Η Ρεάλ θα πρέπει να νικήσει και μετά θα κοιτάξει τι θα κάνουν οι άλλες τρεις ομάδες, Στρασβούργο, Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας. Αν απόψε η Ρεάλ ηττηθεί τότε ας προετοιμαστεί για το LAST-32 του Eurocup που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Ίσως η ανάγκη για νίκη να βγάλει το πείσμα των μεγάλων αθλητών της ομάδας και τελικά να «καθαρίσει» χωρίς άγχος. Με μεγάλο ρίσκο επιλέγουμε τη Ρεάλ -5.5.

Overστη Γερμανία

Πηγαίνουμε, επίσης, με το Over 159 πόντοι στην αναμέτρηση της Μπάμπεργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε απόδοση 1.90. Καλό παιχνίδι στο Μπάμπεργκ ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα του Τρινκιέρι και την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στο ΤΟΡ-16 οπότε είναι πιθανό να δούμε ένα χαλαρό παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει πάρα πολύ δύσκολα 83-77 με καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπάμπεργκ θέλει μια μεγάλη νίκη επί τέτοιου αντιπάλου και αν το κάνει, θα το επιτύχει πιθανώς με την επίθεση παρόλο που την πρόκριση μέχρι σήμερα της την έχει δώσει η άμυνα δεχόμενη 69 πόντους ανά αγώνα και στα δύο τελευταία η επίδοσή της ήταν καταπληκτική με 53 από τη Μάλαγα και 54 από Νταρουσάφακα. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει την ΤΣΣΚΑ σε τόσο χαμηλά επίπεδα και επιπλέον η ΤΣΣΚΑ δεν ασχολείται πολύ με την άμυνα ούσα αδιάφορη Επιλογή το Over 159

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις