Βόμβα: Πλαστογραφία κατήγγειλε η Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό – Μήνυση κατά των συντακτών του εγγράφου

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο και στη διαδικασία της εξέτασης των προσφυγών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η αντίδικος πλευρά, Καλαμάτα και Σαντορίνη, επικαλέστηκαν έγγραφο απόφασης Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, το οποίο ο νομικός εκπρόσωπος της βολιώτικης ΠΑΕ κατήγγειλε πως είναι πλαστό.

Μάλιστα, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά των συντακτών αυτού του εγγράφου, έχοντας «σύμμαχο» και την μαρτυρία του κ. Αϊβάζογλου, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα, ο οποίος όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο επισυναπτόμενο έγγραφο φέρεται να έλαβε μέρος σε συνεδρίαση δια περιφοράς, στις 2 Αυγούστου και να ψήφισε υπέρ της κατάργησης της Φούτμπολ Λιγκ και δημιουργίας μίας ενιαίας κατηγορίας δύο ομίλων.

Στο έγγραφο φέρεται να ψήφισε και ο Ιωνικός, αν και τότε θεωρούνταν ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2. Επίσης, η πλευρά της Νίκης ισχυρίζεται πως ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε αυτή η συνεδρίαση και ποτέ δεν ψήφισε υπέρ ή κατά.

Όπως ανέφερε και κατήγγειλε ο κ. Χριστόπουλος το έγγραφο είναι πλαστό, κατασκευασμένο, δεν αποτελεί Πρακτικό του ΔΣ της Ένωσης, δεν φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, υπογραφές, βεβαίωση γνησίου υπογραφών και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η γνησιότητα του και η νομιμότητά του.

Υποστήριξε επίσης πως το εν λόγω έγγραφο αποτελεί κατασκεύασμα των αντιδίκων (προσθέτως παρεμβαινόντων) είτε υπό την ιδιότητά τους ως αυτουργών είτε ως ηθικών αυτουργών στην τέλεση από τον αυτουργό ή τους αυτουργούς των ποινικών αδικημάτων της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού και της (απόπειρας) απάτης στο δικαστήριο ώστε να στηριχθεί ο ισχυρισμός ότι η προσφυγή είναι εκπρόθεσμη

Βάσει του παραπάνω εγγράφου,  που η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καταγγέλλει πως πρόκειται για πλαστό, οι αντίδικοι Καλαμάτα και Σαντονίνη υποστηρίζουν τα εξής: «Στις 2.8.2020 λαμβάνεται απόφαση από το ΔΣ της Ενώσεως για επικείμενη αναδιάρθρωση των Κατηγοριών και τη δημιουργία δύο ομίλων, η οποία υπερψηφίστηκε από της ομάδες (12 υπέρ – 2 κατά. Επίσης λαμβάνεται απόφαση για μη υποβιβασμό καμίας ομάδας, η οποία βάσει νόμου Αυγενάκη, λόγω πλειοψηφίας ¾ ενέχει θέση τροποποίησης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος.»

Πραγματικά αναζητούμε πώς προκύπτει ο παραπάνω ισχυρισμός από ένα έγγραφο, που ακόμη και αν δεν είναι πλαστό, όπως υποστηρίζει και στοιχειοθετεί η πλευρά της Νίκης,  στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά πώς αποφασίστηκε ο μη υποβιβασμός καμίας ομάδας.

Να σημειώσουμε πως το παραπάνω έγγραφο δεν το επικαλέστηκε η Ένωση Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ που ήταν η μία από τους αντιδίκους της Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις