Επιτυχιών συνέχεια θέλει ο Βόλος με ΑΕΛ (pregame)

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÂÏËÏÓ ÍÐÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ / EUROKINISSI)

Την ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα στις 17.15 ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο (Novasports 3), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τους «κυανέρυθρους» να στοχεύουν στην τέταρτη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα και την δεύτερη στο γήπεδό τους.
Ο Βόλος δεν έχει κερδίσει την ΑΕΛ σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, καθώς πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τρεις φορές, δύο στην κανονική περίοδο και μία στα πλέι άουτ. Οι «βυσσινί» είχαν νικήσει με 2-1 (με ανατροπή) στο πρώτο παιχνίδι στο «AEL FC Arena» (30/11/2019), καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα του Τόρες στο 38’, για να πετύχουν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φατιόν με πέναλτι το 57’ και Ντάουντα στο 87’, γυρίζοντας το ματς.
Στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου στο Πανθεσσαλικό Βόλος και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 (23/2/2020), ενώ στον αγώνα για τα πλέι άουτ που διεξήχθη στη Λάρισα, η ΑΕΛ είχε νικήσει με 3-1 στις 22/6/2020), με δύο τέρματα του Τόρζε, το ένα με πέναλτι (44’, 83’) και ένα του Μπούστος (90’). Ο Βόλος πάλι είχε προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Τάσου Τσοκάνη στο 14’.
Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να σημειώσουν σήμερα την πρώτη τους νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και το οποίο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, από πλευράς παικτών του Άνχελ Λόπεθ.

Έτοιμα τα πλάνα του Λόπεθ
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες, με τον Άνχελ Λόπεθ θα έχει έτοιμα τα πλάνα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο και θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.  Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στον αυχένα.
Αντίθετα, επιστρέφει ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Χουάν Χοσέ Περέα, που δεν είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντεντάκης και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κολόμπο και Σάντσες, με τον πρώτο να ξεπερνά ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ριένστρα και Τσοκάνης, ενώ σίγουρη θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή έχουν οι Ουάρντα και Μαρτίνες. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Μπαριέντος και Περέα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.
Στην αποστολή μετέχουν και οι Κλέιμαν, Κιάκος, Δημόπουλος, Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα, Νίνης, Μπάλλας και Μήτογλου.

Η ΑΕΛ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αλί Γκαζάλ, που ταλαιπωρείται από θλάση και θα επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες και στον ανέτοιμο Μάρκο Νούνιτς.
Η αποστολή της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα αποτελείται από τους: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιά, Πινακά, Τόρζε, Πλατέλλα, Γιουνές, Ζίζιτς και Ντουρμισάι.

«Σφυρίζει» ο Σιδηρόπουλος
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία και Λάζαρο Δημητριάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Στο VAR θα είναι ο Κώστας Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας, και AVAR ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις