Με το “αέρα” της κορυφή ο Διαγόρας υποδέχεται τη Νέα Αρτάκη (pregame)

Με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια του εξαιρετικού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, ο Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο το Στεφανοβικείου τη Νέα Αρτάκη. Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου έχει κάνει το «τρία στα τρία» και φυσικά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως είναι λογικό, ο Διαγόρας θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για να παραμείνει στην 1η θέση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει σε 19 παίκτες, που είναι οι: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Λάιος, Φίλιππος Καραμπούζης, Μιχάλης Κουρούμαλος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Γιάννης Κυρίτσης, Θάνος Κυρίτσης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μούτσα Μπλέντι, Κώστας Ζενούνης, Λάζαρος Καραμανλής, Κώστας Κόφφας, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Κουβελάς, Αλέξανδρος Αναστασίου.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης της ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Λευτέρη Βογιατζή και Απόστολο Καλογριανίτη από την ίδια ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Παπαμίχος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις