Δύο παίκτες του Ολυμπιακού Β. τραυματίες από το φιλικό με την Παναχαϊκή

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Στο 55’ Ο Μπρούνο Μπαράνκο δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα από τον Πατάπη στη μύτη, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μη μπορεί να συνεχίσει και έγινε αναγκαστική αλλαγή (τη θέση του πήρε στο παιχνίδι ο Ιάσων Παπαδημητρίου). Ο Αργεντινός επιθετικός μετά το ματς μετέβη στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο 80’ ένιωσε τράβηγμα στη γάμπα ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ και παραχώρησε τη θέση του στον Γιώργο Λαδά.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού φιλικού ήταν η πρώτη εμφάνιση του Φράνκο Κολέλα, με τον Αργεντινό μέσο να περνά στο ματς στο 63’ στη θέση του Ντα Κάμπο. Στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε, αν και ανέτοιμος, καλά στοιχεία και είχε μια εξαιρετική προσπάθεια στο 84’.

Ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές είχε θετικότατα παρουσία στο φιλικό με την Παναχαϊκή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίσει τους «ερυθρόλευκους» από την ομάδα της Πάτρας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε την αναμέτρηση, ως ένα κλασικό παιχνίδι Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις