Δύσκολο έργο έχει σήμερα η Νίκη στη Λευκάδα με Δόξα

Μία παράδοξη αγωνιστική θα είναι η 3η για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ, αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού η μοναδική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί θα είναι αυτή της Νίκης με τη Δόξα στη Λευκάδας. Από εκεί και πέρα οι συναντήσεις ΜΕΝΤ-Πρωτέας Γρεβενών, Μαχητές-Χαλκίδα και Έσπερος Λαμίας-Ίκαροι Τρικάλων αναβλήθηκαν, ενώ τα ματς Αίολος Τρικάλων-Ερμής Σχηματαρίου και Μελίκη-ΣΚ Ιωάννινα ορίστηκαν για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν άδεια από την ΕΟΚ, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Λευκάδα και να παίξουν κανονικά.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι κοντράρονται οι δύο από τις τρεις αήττητες ομάδες του γκρουπ. Η σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Λευκάδας με ώρα έναρξης τις 5 το απόγευμα.
Η τεχνική ηγεσία έχει χαράξει το πλάνο της και για τον σημερινό αγώνα. Γνωρίζει καλά ότι η Δόξα Λευκάδας είναι αρκετά δυνατή και σίγουρα το απόγευμα της Νίκης θα είναι πολύ δύσκολο. Μοναδικός απών θα είναι ο Παναγιώτης Τσώλης για επαγγελματικούς λόγους, όπως αναφέρεται από τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του βολιώτικου συλλόγου.
Για τη σημερινή «μάχη» διαθέσιμοι για τους Ανδρέα Μαύρο και Γιώργο Κοσμάτο είναι οι: Γιάννης Ευτυχίδης, Γεράσιμος Δελετζές, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Κουτίνας, Βασίλης Μπουσκολίτης, Στέφανος Διγενής, Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, Άρης Βερτζάγιας, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Λόλας, Φώτης Τάσσος, Κώστας Σαριμπαλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις