“Σκόνταψε” ο Διαγόρας, 1-1 με τη Νέα Αρτάκη

Μετά από τρεις σερί νίκες ο Διαγόρας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στη Νέα Αρτάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 45’ με τον Θ. Κυρίτση, ωστόσο, είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Δήμου στο 46’.

Ο Διαγόρας, πάντως, παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα κα πρώτος στη βαθμολογία, με το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα να θεωρείται εξαιρετικό.

Στο 10’ ο Γιάννης Κυρίτσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού, ενώ στο 30’ οι παίκτες του Διαγόρα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, καθώς όπως υποστήριξαν, αμυνόμενος βρήκε τη μπάλα με το χέρι, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Προηγήθηκε σουτ του Αναστασίου και απόκρουση του τερματοφύλακα Τζουβάρα.

Η Νέα Αρτάκη «άγγιξε» το γκολ στο 36’ με τον Παπαδάκη να σημαδεύει με σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη. Τελικά ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 45’ με σουτ του Θάνου Κυρίτση μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και είχαν ορισμένες καλές στιγμές στην επίθεση, προκειμένου να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στο 65’ ο Αναστασίου σούταρε με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά με στόχο να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 86’. Ο Δήμου βρέθηκε απέναντι από τον Αποστολίδη, δεν αστόχησε και έγραψε το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας).
Βοηθοί: Βογιατζής, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης (80’ Γιαουπλάρι), Ναουμίδης, Σπαθής, Λάιος, Γαλανόπουλος (46’ Παπαγεωργίου), Κουβελάς (70’ Ζενούνης), Θ. Κυρίτσης (85’ Σιόβας), Αναστασίου, Μπλέντι, Γ. Κυρίτσης.
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Τζουβάρας, Κουτρόπουλος, Σκριβάνος, Πατερίτσας, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος, Παπαδάκης (82’ Μπελίτσος), Στασινόπουλος, Κωστούλας, Κατσούκης (70’ Δήμου, 87’ Τσατσαρώνης), Ντάμπος (46’ Μεγάλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις