«Παίζονται» δύο θέσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Με διαφορετικό πρόσωπο θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό ο Ολυμπιακός Βόλου, τη στιγμή που επιστρέφουν στην ομάδα και οι τέσσερις ξένοι, αλλά και τέσσερις ακόμη βασικοί παίκτες. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Γουόρντεν να ξεκινά ως βασικός φορ, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός – όπως όλα δείχνουν – παίξει με…

…έναν επιθετικό, με τον Διαμαντόπουλο να μένει στον πάγκο.
Από τη στιγμή που ο Τσιλιγκίρης είχε καλή παρουσία στο ματς με τον Πανθρακικό, ίσως τον δούμε να ξεκινά και πάλι βασικός, παίζοντας στη δεξιά πλευρά, καθώς στην αριστερή θα αγωνιστεί ο Ντεπέτρις. Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί άλλη ομάδα με τον Κισσαμικό, έχοντας στην ενδεκάδα τους Λεόν και Φερνάντες, οι οποίοι παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι μετά τον τραυματισμό που τους ταλαιπώρησε.
Αν και ακόμη δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι («παίζονται» δύο θέσεις), ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει στο μυαλό του τους παίκτες που θα παρατάξει κόντρα στον Κισσαμικό, καθώς και την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις