Εκδρομή στη Λεμεσό από τον ΣΔΥΒ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου “ξεφεύγει” από τα σύνορα της Ελλάδας, και προχωρά σε μια σημαντική κίνηση, καθώς τον προσεχή Απρίλη θα επισκεφτεί τη Μεγαλόνησο, μετέχοντας ομαδικά στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού, όπως και στους παράλληλους αγώνες, αποστάσεων Ημιμαραθωνίου, 5 και 10 χιλιομέτρων, και 1 χιλιομέτρου για παιδιά. Πρόκειται για το σημαντικότερο αθλητικό της Κύπρου, που πάντα προσελκύει δρομείς και επισκέπτες από όλο τον πλανήτη.

Η αποστολή δεν θα περιοριστεί μόνο στην αγωνιστική δράση, αλλά θα πραγματοποιήσει αδελφοποίηση με τον διοργανωτή σύλλογο, ενώ όλες τις ημέρες θα γίνουν πολλές επισκέψεις σε σημαντικές περιοχές της Κύπρου.

Η αναχώρηση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου 2016 για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, και από εκεί θα γίνει η μετάβαση στη Κύπρο. Η επιστροφή προγραμματίζεται για το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου.

Εξασφαλίστηκαν ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν κράτηση πολύ σύντομα, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, για το λόγο ότι μετά την ημερομηνία αυτή, θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων της πτήσης. Στην αποστολή μπορούν να μετέχουν ελεύθερα, τόσο οι δρομείς που θα τρέξουν στον αγώνα της επιλογής τους (42, 21, 10, ή 5 χιλιόμετρα, ή 1χλμ για παιδιά), όσο και συνοδοί, συγγενείς, φίλοι που δεν θα τρέξουν στους αγώνες.

Κρατήσεις, και όλες οι πληροφορίες για την αποστολή, στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλέφωνο 2421023523. Όλο το πρόγραμμα βρίσκεται επίσης στη σελίδα του συλλόγου, στο facebook (https://www.facebook.com/sdyvolou).

12nnnvn

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις