Στοίχημα: Με τα γκολ σε Ιταλία, Τουρκία και Πορτογαλία!

Μετά από ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο και το κουπόνι της Δευτέρας (02/11) παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές επιλογές από Serie A, Liga ΝOS και Super Lig. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Goalbet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με ρυθμό τα ματς των νεοφώτιστων

Ξεκινάμε από την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Βερόνα, όπου στις 21:45 η τοπική Ελλάς υποδέχεται την Μπενεβέντο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Serie A.

Οι Βερονέζοι κατατάσσονται 10οι με 8 πόντους συγκομιδή και με νίκη απόψε πιάνουν 5αδα. Μετά την ήττα στο Ένιο Ταρντίνι, αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο “Μπεντεγκόντι” με την Τζένοα (0-0) και απέσπασαν “μεγάλο” βαθμό στην έδρα της Γιουβέντους (1-1). Μεσοβδόμαδα πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Coppa Italia, στα πέναλτι απέναντι στη Βενέτσια.

Η Μπενεβέντο θέλγει με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει. Παρότι νεοφώτιστη, η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι δεν έχει ιδιαίτερες σκοπιμότητες στο παιχνίδι της, παίζει ανοιχτά σε όλα τα γήπεδα. Έχει καταφέρει να μαζέψει 6 πόντους σε πέντε παιχνίδια, από τις νίκες της επί Σαμπντόρια (2-3 εκτός) και Μπολόνια (1-0 εντό). Στα δύο τελευταία είχε εξ αντικειμένου πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε Ρόμα και Νάπολι, από τις οποίες ηττήθηκε με 5-2 εκτός και 1-2 εντός αντίστοιχα.

Η Βερόνα είναι στιβαρή ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο, όμως η ενθουσιώδης Μπενεβέντο αναμένεται να την συμπαρασύρει σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.83. 

Πολλά γκολ στην Αντάλια

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι στην Τουρκία. Στις 19:00, η Αντάλιασπορ φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε για την 7η αγωνιστική της Super Lig.

10η είναι η Αντάλια με 8 πόντους συγκομιδή, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της συνετρίβη στην έδρα της πρωταθλήτρια Μπασάκ με 5-1. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την Γκαζιαντέπ, σε έναν αγώνα που υπήρξαν 4 κόκκινες κάρτες! Αήττητη εντός, 2-1-0 το ρεκόρ της.

Η Φενέρ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στη 2η θέση. Έρχεται από τρεις σερί νίκες, η τελευταία με 3-1 επί της Τραμπζονσπόρ και ανατροπή στο 2ο ημίχρονο. Βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια των “καναρινιών” ο Πέλκας!

Η Φενέρ έχει βρει επιθετικό ρυθμό, μετρά τρία σερί Over, διαθέτει πολύ ποιότητα στην επίθεση και πάει τα παιχνίδια σε γρήγορο ρυθμό. Δυνατή εντός η Αντάλια, περιμένουμε πλούσια αναμέτρηση. Ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.15. 

Οφείλει να ρισκάρει η Μποαβίστα

Ολοκληρώνουμε τις Δευτεριάτικες επιλογές από το Οπόρτο, όπου στις 23:00, η Μποαβίστα φιλοξενεί την Μπενφίκα για την 6η αγωνιστική στη Liga NOS.

Κακό το ξεκίνημα της σεζόν για τους γηπεδούχους, δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης (0-3-2) και βρίσκονται στην προτελευταία θέση! Τελευταίο τους δείγμα το 2-2 στην έδρα της Φαμαλικάο, όπου ουσιαστικά έχασαν δικό τους παιχνίδι. Ο Χάβι Γκαρσία αποβλήθηκε στο 83ο λεπτό και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν από το 0-2, με τέρματα στο 85’ και το 94’.

Από την άλλη, ασταμάτητη η Μπενφίκα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος μετρά 5/5 νίκες και με ένα ακόμη “τρίποντο” απόψε πάει στο +8 από την Πόρτο! 7 οι διαδοχικές νίκες σύνολο, αφού έκανε και το 2/2 στο Europa League, μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς οι “αετοί” είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, όμως το διπλό προσφέρεται πολύ χαμηλά. Εμείς επιλέγουμε το Goal/Goal, σε απόδοση 1.90, αφού οι γηπεδούχοι οφείλουν να ρισκάρουν για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις