Περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας έχει μαζέψει ο Βόλος

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÂÏËÏÓ ÍÐÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ / EUROKINISSI)

Δώδεκα βαθμούς στο ενεργητικό του έχει ο Βόλος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (επτά), παραμένοντας αήττητοι σε τρία παιχνίδια, έναντι πέντε στο Πανθεσσαλικό στάδιο σε τέσσερα ματς.
Το προσεχές Σάββατο τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο οποίος σε έξι παιχνίδια (ένα λιγότερο από τον Βόλο) έχει 10 βαθμούς (τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες).
Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντααν Ριένστρα και Γεράσιμου Μήτογλου, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Επίσης, τραυματίας είναι ο Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την μεθεπόμενη αγωνιστική και μετά τη διακοπή το πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο Nations League. Αμφίβολος είναι ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ταλαιπωρείται με τον αυχένα του.
Ο Ροντρίγκο Κολόμπο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την ομάδα, παίρνοντας θέση στο βασικό σχήμα στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις