“Τυφλή” δικαιοσύνη: Εκπρόθεσμες οι προσφυγές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάνθηκε πως οι δύο προσφυγές της Νίκης Βόλου ήταν εκπρόθεσμες!

Να θυμίσουμε πως η βολιώτικη ΠΑΕ προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της απόφασης της ΕΠΟ με την οποία ανέβαζε την Σαντορίνη στη Φούτμπολ Λιγκ.  Η απόφαση της ΕΠΟ εκδόθηκε στις 8 Οκτωβρίου και ανέφερε τα εξής: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να ανεβάσει και τον ΑΣ Σαντορίνης (ως καλύτερο 2ο της Γ Εθνικής) στην Φούτμπολ Λιγκ, για να μην είναι μονός αριθμός των ομάδων στην κατηγορία (19). Έτσι, με την άνοδο της Σαντορίνης, η Φούτμπολ Λιγκ θα έχει 20 ομάδες στο Πρωτάθλημα 2020-2021».

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατέθεσε την προσφυγή κατά αυτής της απόφασης στις 13 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως το χρονικό περιθώριο για να θεωρηθεί μία προσφυγή εμπρόθεσμη είναι πέντε ημέρες και μάλιστα, μετρά από την επόμενη της απόφασης.

Η δεύτερη προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αφορούσε την προκήρυξη της Φούτμπολ Λιγκ που συμπεριελάμβανε, τόσο τις τέσσερις υποβιβασθείσες ομάδες σύμφωνα με την επικύρωση της βαθμολογίας, όσο και τη Σαντορίνη που ανέβασε η ΕΠΟ για να γίνει ζυγός ο αριθμός των ομάδων! Η προκήρυξη επικυρώθηκε από το Δ.Σ. στις 19 Οκτωβρίου και η Νίκη κατέθεσε την προσφυγή στις 23 Οκτωβρίου.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος απόρριψης των προσφυγών, το «παρκοκρέβατο» δεν γινόταν να κερδίσει το δεδικασμένο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις