Άνοιξε την πόρτα στη Σούπερ Λιγκ 2 ο Χαρδαλιάς: Με ευρωπαϊκά πρωτόκολλα και τεστ μοριακού ελέγχου

Η πόρτα είναι ανοικτή για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2, αρκεί να δοθούν οι κατάλληλες εγγυήσεις για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την προστασία της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με το a-sports.

Αυτό είπε ουσιαστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Τρίτης (3/11) στη σχετική ερώτηση που του έγινε στη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέροντας ότι δεν έχει στοχοποιηθεί καμία κατηγορία κανενός αθλήματος και θα πρέπει να κατατεθούν οι σχετικές προτάσεις, για να αξιολογηθούν.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε: «Δεν στοχοποιούμε καμία κατηγορία. Προασπίζουμε το σύστημα υγείας, πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την υπερμετάδοση του ιού. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις. Στη Σούπερ Λιγκ 1 εφαρμόζονται τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα, γίνονται τεστ μοριακά ελέγχου κάθε εβδομάδα.

Είμαστε ανοικτοί και για τη Σούπερ Λιγκ 2 και για άλλες κατηγορίες, αλλά χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία. Δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπομονή ένα μήνα. Είναι ώρα ευθύνης, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η κυβέρνηση έρχεται να στηρίξει οικονομικά τις κατηγορίες που πλήττονται».

Ήδη, πάντως, η Ένωση SL2-FL κινητοποιήθηκε, στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα.

Συνεπώς, η λογική λέει ότι την Τετάρτη (4/11), αν όλα είναι εντάξει, θα ανακοινωθεί η εξαίρεση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις