Όλα δείχνουν σέντρα στη Σούπερ Λιγκ 2

Παρότι αρχικά η Super League 2 δεν περιλαμβανόταν στις εξαιρέσεις των νέων περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, φαίνεται πως προκύπτει ανατροπή. Η σέντρα στην SL2 αναμένεται γίνει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς με δηλώσεις του ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο εκκίνησης.

Η εξέλιξη αυτή φαντάζει λογική κι αυτό διότι από την στιγμή που η Super League 1 θα συνεχιζόταν δεν γινόταν να μείνει χωρίς δράση η αμέσως επόμενη κατηγορία. Η σύνδεση είναι ξεκάθαρη καθώς υπάρχουν τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού τα οποία πρέπει να γίνουν στην ώρα τους ή έστω να συμβαδίζουν.

Το θέμα αυτό ζητήθηκε μάλιστα στην τηλεδιάσκεψη της διοργάνωτριας. Οι ομάδες είναι θετικές και έτοιμες να ξεκινήσουν, ενώ στάλθηκε και σχετική επιστολή στην Πολιτική Προστασία και ειδικότερα στον Χαρδαλιά με την υποσημείωση πως τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τα επαναλαμβανόμενα τεστ, όπως στην SL1, είναι άλλωστε το ζητούμενο για να ξεκινήσει η SL2 κάτι που ήδη γίνεται. Επιπλέον πριν το ΔΣ έγινε και τηλεδιάσκεψη σε καλό κλίμα με την ΕΡΤ.

Εφόσον λοιπόν όλα πάνε καλά η Super League 2 ετοιμάζεται για σέντρα. Μάλιστα αύριο θα πραγματοποιηθεί κι άλλη τηλεδιάσκεψη που είναι και η πιο κρίσιμη.

Δείτε τους αγώνες της πρεμιέρας:
Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός
ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας
Χανιά-Δόξα Δράμας
Παναχαϊκή-ΑΟ Τρίκαλα
Εργοτέλης-Ιωνικός
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις