Ολυμπιακός Β.: Ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι στη Φούτμπολ Λιγκ

Δεν προπονήθηκαν χθες Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο το πότε θα τους επιτραπεί να ξαναβρεθούν όλοι μαζί στο γήπεδο, διότι η Μαγνησία έχει ενταχθεί στις περιοχές αυξημένου κινδύνου και απαγορεύονται οι ομαδικές προπονήσεις.
Γίνεται κατανοητό ότι αυτό ανατρέπει όλο τον προπονητικό σχεδιασμό, αφού κινδυνεύει να πάει στράφι όλη η καλοκαιρινή προετοιμασία. Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν πως και πως να ολοκληρωθούν οι δικαστικές διαμάχες που είχαν προκύψει με θέμα τον αριθμό των ομάδων της κατηγορίας, ώστε να ξεκινούσαν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 14 Νοεμβρίου, η οποία φαινόταν ως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Όμως η αύξηση των κρουσμάτων τους χάλασε τα σχέδια. Φυσικά, κατανοούν ότι προέχει η δημόσια υγεία, οπότε πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.
Πάντως, μετά τη χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου όσον αφορά τις προσφυγές που κατέθεσε η Νίκη, οριστικοποιήθηκε ότι η φετινή Φούτμπολ Λιγκ θα διεξαχθεί με 20 ομάδες, που έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των 10.
Ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί στον βόρειο όμιλο και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Τρίγλια εντός έδρας. Οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι οι: Κοζάνη, Βέροια, Απόλλων Πόντου Αλμωπός, Πανσερραϊκός, Θεσπρωτός, Καβάλα και Πιερικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις