ΑΕΛ: Τέλος ο Σεσέροβιτς και επαγγελματικά συμβόλαια σε δύο παίκτες

Δεν ήταν τυχαίος ο αποκλεισμός του Αντνάν Σεσέροβιτς από την αποστολή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βόσνιος αποχωρεί από την ΑΕΛ. Οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του έχουν μπει στην τελική ευθεία. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως οι Θεσσαλοί κάνουν επαγγελματίες άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Λάμπρο Αγγελούλη και Δημήτρη Μιλτιάδη.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ: «1. Κατόπιν αποφάσεως του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 Λάμπρος Αγγελούλης που αγωνίζεται ως στόπερ και Δημήτρης Μιλτιάδης που αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός θα υπογράψουν 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο και ευχόμαστε και στα play off.

3. Σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας βρίσκεται ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής Αντνάν Σεσέροβιτς.

Ήδη χθες έγινε συνάντηση με τον παίκτη και επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του για τις οικονομικές λεπτομέρειες, ώστε να ο ποδοσφαιριστής να εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα του αφαιρουμένου του ποσοστού μειώσεως λόγω του κορονοϊού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις