Συνέχεια επιτυχιών με Πιερικό θέλει ο Ρήγας

Μετά τον θρίαμβο επί του Αιγινιακού ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 6/12 (3 μ.μ.) μία ακόμη ομάδα της Πιερίας και μάλιστα την πιο ιστορική. Στο στάδιο της Κατερίνης θα αναμετρηθεί με τον Πιερικό για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Στον πάγκο…

…του Ρήγα επιστρέφει ο Λάκης Μπακάλης, ο οποίος φοίτησε σε σχολή προπονητών στην Κέρκυρα και θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, μετά από ένα μήνα επιστρέφει στην αποστολή ο Γιώργος Αλεξίου (στο προηγούμενο διάστημα μετείχε σε στρατιωτική άσκηση), ενώ «νοκ άουτ»έχει τεθεί ο Μάνος Πάσχος που χτύπησε στην προπόνηση και παρουσίασε πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη μυ. Απών φυσικά θα είναι και ο τραυματίας Αποστόλης Σφάκας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις