Super League 2: Στον… αέρα για ακόμα μία φορά, άκαρπο ΔΣ

ΚΥΑ περίμεναν και ΚΥΑ… δεν βλέπουν στη Super League 2. Τρίτο συμβούλιο χωρίς την παραμικρή θετική εξέλιξη την Παρασκευή (06/11).

Η πληροφόρηση που είχαν ο παράγοντες της Super League 2 από τη διοργανώτρια αρχή τους είχε δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι οι προπονήσεις θα συνεχίζονταν από το Σάββατο (07/11) εν μέσω lockdown, ώστε στις 15 Νοεμβρίου να μπουν στο γήπεδο. Την Παρασκευή (06/11) συνεδρίασαν για 3η φορά μέσα σε 5 ημέρες, αλλά ΚΥΑ δεν… είδαν.

Μοιραία, λοιπόν, η βεβαιότητα έχει μετατραπεί σε εκνευρισμό (πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι υπήρξε πρόταση από παράγοντα για ακραία αντίδραση), αλλά ουδεμία ΠΑΕ αντιδρά επίσημα. Η ουσία είναι ότι στο ΔΣ η μόνη απόφαση που πάρθηκε ήταν για… νέο συμβούλιο την Τρίτη (10/11). Τι θα γίνει μέχρι τότε; Όλοι θα περιμένουν – με κατεβασμένα ρολά πλέον – την ΚΥΑ της Δευτέρας (09/11) αν υπάρξει, για να επιστρέψουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα με την προϋπόθεση (;) βέβαια να πάρουν πιστοποιητικό και οι υπόλοιποι οκτώ.

Εννοείται ότι εξέλιξη δεν υπήρξε ούτε στο μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Υποτίθεται ότι στα θέματα ημερήσιας διάταξης θα ήταν η αποδοχή ή μη της πρότασης της ΕΡΤ, κάτι που δεν συνέβη. Είναι σαφές ότι η προσφορά που έχουν στα χέρια τους οι ΠΑΕ δεν τις ικανοποιεί και η μόνη λύση για να αυξηθεί δείχνει να είναι η πίεση που θα ασκήσουν ιδιοκτήτες σε κυβερνητικά στελέχη.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις