Πέτρου: «Ασυμπτωματικά όλα τα κρούσματα στον Βόλο!»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, όπου και μίλησε για τα 15 κρούσματα που ανακοίνωσε η ομάδα καθώς και για την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα: «Έχουμε 15 συνολικά κρούσματα μαζί με το προσωπικό. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το πρωτόκολλο λέει για 48 ώρες τεστ πριν το παιχνίδι. Έτσι, γίνανε χθες τα τεστ και το βράδυ πήραμε τα αποτελέσματα με αυτά τα στοιχεία».

Για την κατάσταση της υγείας των κρουσμάτων: Όλοι είναι σε καλή κατάσταση, κανένας δεν έχει σύμπτωμα. Μακάρι να το περάσουμε όρθιοι και υγιείς. Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, όπως και αυτοί που βγήκαν αρνητικοί. Έχουμε ενημερώσει ΕΟΔΥ και ΓΓΑ για τα αποτελέσματα. Επίσης ως άνθρωποι με ευθύνη έχουμε ενημερώσει τους γύρω μας».

Για το ότι η Λάτσιο έβαλε παίκτες με κορωνοϊό το Σάββατο με την Τορίνο: «Αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο, πρέπει ο κάθε άνθρωπος να έχει την ευθύνη και συνείδηση. Πρέπει να προστατέψουμε όλοι την κοινωνία».