Ολυμπιακός Β.: Από Δεκέμβριο και βλέπουμε…

Στον Ολυμπιακό Βόλου και στις υπόλοιπες ομάδες τη Φούτμπολ Λιγκ υπάρχει προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα, με τις ομαδικές προπονήσεις να έχουν σταματήσει εδώ και πέντε μέρες. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάζονται ατομικά, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Με δεδομένο ότι έχει μπει «λουκέτο» στη χώρα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου (ειδικοί χθες έκαναν λόγω πως ίσως υπάρξει παράταση στο lockdown για ακόμη 15 μέρες μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου), στην καλύτερη των περιπτώσεων οι προπονήσεις στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ να αρχίσουν μέσα τον Δεκέμβριο.

Είναι λογικό οι σύλλογοι να χρειαστούν ένα διάστημα μίνι προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, γεγονός που σημαίνει πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχουμε πρωτάθλημα με το νέο χρόνο. Αν λάβουμε υπόψη πως μεσολαβούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Κι όλα αυτά με το σκεπτικό να έχουμε σημαντική μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού πανελλαδικά, προκειμένου ο ΕΟΔΥ να δώσει την έγκρισή του για επανέναρξη των ομαδικών αθλημάτων.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε πως θα συμπιεστούν οι ημερομηνίες, προκειμένου το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ να ολοκληρωθεί μέχρι τέλους Μαΐου, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις