Εφόσον κερδίσει τον Κισσαμικό αλλάζει το σκηνικό στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν πολύ καλά τη σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης (6/12, 15.00) με τον Κισσαμικό, καθώς σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν καλύψει τους τρεις βαθμούς που έχασαν στο Βόλο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θα βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία (τώρα βρίσκονται στην 7η θέση, μαζί…

…με Καλλιθέα, Κισσαμικό και Χανιά και θα περιμένουν να δουν ποιες από τις ομάδες που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία θα στραβοπατήσουν αυτή την αγωνιστική. Στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής υπάρχει το ντέρμπι κορυφής Λάρισα-Κέρκυρα, ενώ επικίνδυνες εξόδους έχουν τα Τρίκαλα (με Αχαρναϊκό), Απόλλων Σμ. (με Αγρ. Αστέρα), Αναγέννηση Κ. (με Λαμία), ενώ η Παναχαϊκή που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τους «ερυθρόλευκους», υποδέχεται τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της Αχαΐας.
Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τη 2η προνομιούχο θέση που κατέχουν τα Τρίκαλα και θα είναι πολύ σημαντικό για το βολιώτικο συγκρότημα να φύγει από το Ρέθυμνο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με την φιλοσοφία παιχνιδιού να είναι η ίδια. Πίεση του αντιπάλου ψηλά, στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κλείσιμο των διαδρόμων για την εστία του Στρατηλάτη, κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, που έχουν αποδειχθεί «αχίλλειος πτέρνα» για τους «ερυθρόλευκους».
Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού με την παρουσία των Φερνάντες και Λεόν είναι πολύ ποιοτική, ενώ είναι λογικό οι παραπάνω παίκτες παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζονται καλύτεροι και πιο έτοιμοι, καθώς αποκτούν ρυθμό μετά τον πρόσφατο τραυματισμό τους, που τους κράτησε για αρκετά ματς εκτός δράσης.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (5/12), με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Αλέξανδρου Νικολιά και Ορέστη Νικολόπουλου.
Η αποστολή (τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Κρήτη θα ανακοινωθούν μετά τη σημερινή προπόνηση), θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα σήμερα και από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα «πετάξει» για το Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις