Χωρίς επίσημο παιχνίδι για 23 μέρες θα μείνει ο Βόλος

Χωρίς παιχνίδι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για τον Βόλο, καθώς ως γνωστόν, αναβλήθηκε η αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω των 17 κρουσμάτων κορωνοϊού που διαγνώστηκαν σε ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού τιμ και σε διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν κάνει τεστ covid-19 την Πέμπτη 29/10, 48 ώρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα οποία ήταν αρνητικά και μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, 17 άτομα διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, με τη διασπορά να είναι μεγάλη στην ομάδα.
Το ευχάριστο είναι, πως όλοι όσοι διαγνώστηκαν με κορωνοϊό είναι ασυμπτωματικοί, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα πρέπει να περάσει το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αφού πρώτα υποβληθούν σε νέα τεστ.
Το θετικό είναι, πως ακολουθεί διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Nations League και της Εθνικής Ελπίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2021.
Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, εμβόλιμα, πιθανότατα μέσα τον Δεκέμβριο.
Κορωνοϊού επιτρέποντος, η ομάδα θα αγωνιστεί εκ νέου την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Αυτό που φοβούνται στον Βόλο είναι μήπως η ομάδα βγει εκτός ρυθμού, καθώς θα μεσολαβήσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάσημα, 23 ημερών, από το παιχνίδι με τη Λάρισα (31/10) μέχρι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (23/11), χωρίς οι “κυανέρυθροι” να δώσουν επίσημο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις