Την Ολύμπια Λάρισας υποδέχεται η Νίκη Βόλου την Κυριακή (6/12 / 13:00)

Συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13.00, υποδεχόμενη στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας την Ολύμπια Λάρισας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια η Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της και έχει μπροστά της έναν δύσκολο αγώνα καθώς αντιμετωπίζει μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Παρά την δυναμικότητα του αντιπάλου, το κίνητρο είναι μεγάλο για τις παίκτριες της Νίκης Βόλου που στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτή την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Στεργιόπουλος μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή της έμπειρης σέντερ Ελένης Σολωμού που θα ενισχύσει σημαντικά τις κυανόλευκες. Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι επίσης οι καλαθοσφαιρίστριες, Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Κατερίνα Στρίγκου, Ηλιάνα Καρύδη, Αγγελική Μάντζου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Ειρήνη Γκίνο, Βιργινία Χρήστου, Εβελίνα Αλεξίου και Κατερίνα Γιοβανάκη.

Με την ευκαιρία του αγωνιστικού ρεπό που έχει την Κυριακή η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, οι παίκτριες, ο προπονητής και η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και να στηρίξουν την υπερπροσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες. Σας περιμένουμε όλους για να χειροκροτήσουμε τις αθλήτριές μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις