Ματαίωση του αγώνα Νίκη Β. – Εθνικός Λάρισας

Την ματαίωση του αγώνα Νίκη Β. – Εθνικός Λάρισας ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή των γηπεδούχων καθώς η ομάδα του γειτονικού νομού αποσύρεται από τη διοργάνωση του Κυπέλλου ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση της ΕΣΚΑΘ να δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ένσταση του Εθνικού για κακή συμμετοχή αθλητή. Έτσι η Νίκη Βόλου περνά άνευ αγώνος στο Final 4 του θεσμού.

Η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

“Θέλουμε με μεγάλη στεναχώρια να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κοινό μας , ότι το παιχνίδι του Κυπέλλου , απέναντι στον Εθνικό Λάρισας , δεν θα πραγματοποιηθεί. Οι φιλοξενούμενοι , αποσύρονται από τη συγκεκριμένη διοργάνωση , σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση της ΕΣΚΑΘ να δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου , σε ένσταση του Εθνικού για κακή συμμετοχή αθλητή.
Εμείς σαν Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζουμε τον αθλητισμό σαν μια γιορτή και αυτό θα το έχει καταλάβει οποιοσδήποτε έχει παρακολουθήσει εντός έδρας αγώνα μας. Όλη την εβδομάδα περιμέναμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά στις γιορτές υπάρχουν και παρατράγουδα …
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση στο Final 4 και στην ομάδα του Εθνικού για το θάρρος μίας γενναίας απόφασης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις