Αναγκασμένος να περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις ομάδες που επιθυμούν να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρωτάθλημα, με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να πρωτοστατεί σ’ αυτό, έχοντας επαφές με θεσμικούς φορείς, αλλά και παράγοντες αρκετών ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ.
Αυτή τη στιγμή οι ομαδικές προπονήσεις στον Ολυμπιακό έχουν σταματήσει, όπως και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, με τους «ερυθρόλευκους» να γυμνάζονται ατομικά, βάσει του προγράμματος εκγύμνασης που έχουν λάβει από την τεχνική ηγεσία.
Όλες οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ προβληματίζονται από τη διακοπή της προετοιμασίας τους, λόγω του lockdown στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας. Περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις κι αν θα υπάρξει εξαίρεση με υπουργική απόφαση για τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, προκειμένου να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις.
Γιατί, αν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου συνεχιστεί η καραντίνα και για τους συλλόγους της Φούτμπολ Λιγκ, πολύ δύσκολα το πρωτάθλημα θα αρχίσει μέσα στον Δεκέμβριο. Κι αυτό, καθώς θα χρειαστεί ένα διάστημα δύο-τριών τουλάχιστον εβδομάδων, προκειμένου οι ομάδες να κάνουν προετοιμασία για να είναι σε θέση να ριχτούν στη «μάχη». Αν λάβουμε υπόψη, ότι μετά τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι την Πρωτοχρονιά δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση, λόγω των γιορτών, δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ να αρχίσει με τη νέα χρονιά.
Κι όλα αυτά, με την προϋπόθεση να υπάρξει ύφεση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας και να είναι σε θέση οι ομάδες να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις