Τα καλά και τα άσχημα της διακοπής του πρωταθλήματος για το Βόλο

Τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διακόπτεται, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Nations League, δίνεται η δυνατότητα σε όσους ποδοσφαιριστές του Βόλου, 12 τον αριθμό, που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό, να γίνουν καλά και να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενόψει της επόμενης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης των «κυανέρυθρων», που είναι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας προβληματισμός για το γεγονός πως η ομάδα θα μείνει χωρίς παιχνίδι για 23 μέρες (τελευταίο ματς ήταν με την ΑΕΛ στις 31/10), με την τεχνική ηγεσία να φοβάται μήπως οι «κυανέρυθροι» βγουν εκτός ρυθμού. Σε μια περίοδο όπου ο Βόλος είχε πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια του, έχοντας συγκεντρώσει 12  βαθμούς σε επτά ματς (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Άρη).

Μετά και την ολοκλήρωση της λειψής 8ης αγωνιστικής, στην οποία έγιναν τα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια, λόγω κρουσμάτων covid-19 σε ομάδες, ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, πίσω από παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κατά σειρά στη βαθμολογία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις