Σε τέσσερα παιχνίδια δέχθηκε πρώτος γκολ ο Βόλος

Στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει ο Βόλος στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει σκοράρει στα πέντε, έχοντας καλύτερη συγκομιδή τερμάτων, αλλά και βαθμών εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, μακριά από το Πανθεσσαλικό οι «κυανέρυθροι» έχουν σημειώσει πέντε γκολ (έχουν σκοράρει και στα τρία ματς), αποσπώντας επτά βαθμούς. Σε αντίθεση με τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία ο Βόλος έχει αποσπάσει πέντε βαθμούς (σημείωσε τρία γκολ), μένοντας στο μηδέν στην επίθεση σε δύο αγώνες, με Άρη και ΠΑΟΚ.
Σε δύο παιχνίδια ο Βόλος κράτησε ανέπαφη την εστία του, στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-2) και κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό (0-0). Αξίζει να σημειώσουμε, πως πέρα από την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», οι «κυανέρυθροι» στα παιχνίδια με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ (όλα στο Πανθεσσαλικό) δέχθηκαν πρώτοι γκολ. Με τον Άρη ηττήθηκαν με 0-1, με τα Γιάννενα γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τη νίκη με 2-1, ενώ με την ΑΕΛ ισοφάρισαν σε 1-1, παίζοντας με 10 παίκτες, από το 50’ όταν ο Μήτογλου υπέπεσε στο πέναλτι, με το οποίο οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο σκορ.
Πίσω στο σκορ έμειναν και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για να δείξουν και πάλι χαρακτήρα, ως ομάδα και να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης (1-1) στις καθυστερήσεις, με τον Μπαρτόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις