Τσιμπανάκος σε Μαρτίνη: Η Ρόδος δεν θα είναι στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός θα ανέβει κατηγορία

Την δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του Τώνη Μαρτίνη στο “Sportstonoto Radio” εξέφρασε μιλώντας στο Sportstonoto.gr o Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Τώνης Μαρτίνης είπε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα είναι καν στις πρώτες τέσσερις ομάδες του βορείου ομίλου της Football League, που θα παίξουν πλέι οφ για την άνοδό τους στη Σούπερ Λιγκ 2. Εγώ λοιπόν του λέω πως ο Ολυμπιακός θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ η Ρόδος, δυστυχώς, θα είναι αυτή που δεν θα μπει καν στα πλέι οφ. Η Καλαμάτα, το Αιγάλεω, ο Βλαχιώτης, η Νίκη Βόλου (και η Καλλιθέα ως αουτσάιντερ αν θέλετε) κατά σειρά θα πάρουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στον νότιο όμιλο. Γιατί έχουν τις καλύτερες απλά ομάδες. Καλούς προπονητές και διοικήσεις με πολλά χρήματα, ειδικά οι τρεις πρώτες που προανέφερα. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος και να δικαιωθεί ο κύριος Μαρτίνης, που ξέρει άλλωστε από ποδόσφαιρο…».
Σχετικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων των δύο αυτών κατηγοριών ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ανέφερε: «Σε λίγες ημέρες, σε ένα μήνα το πολύ, θα ξεκινήσουν και τα δύο πρωταθλήματα. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος κάνει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως θα τα καταφέρει, μη ξεχνάμε βέβαια και τον ασταθή παράγοντα του κορωνοϊού. Ελπίζω, πάντως, όλα να πάνε καλά στο τέλος…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις