Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. για τον Ηλία Λέτσιο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Ηλία Λέτσιου εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ο εκλιπών είχε διατελέσει στο παρελθόν και αθλητής του τμήματος καλαθοσφαίρισης, πριν ασχοληθεί με την υδατοσφαίριση. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την βαθειά της θλίψη για την απώλεια του παλαιού αθλητή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ηλία Λέτσιου. Ο εκλιπών , πατέρας της προπονήτριας του τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας Μαρίας Άννας υπήρξε κολυμβητής και υδατοσφαιριστής του Ν. Ο. Βόλου, Εθνικού Πειραιώς, ΝΟΒΑ και ΟΕΝΑΒ. Ήταν επίσης προπονητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στους ΝΟΒΑ και ΟΕΝΑΒ. Παράλληλα με το υγρό στοιχείο επέδειξε μία πλούσια διαδρομή και στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης σαν αθλητής του Ολυμπιακού Βόλου.
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ηλίας Λέτσιος ήταν μέλος της ομάδας Καλαθοσφαίρισης τις δεκαετίες του 70-80 αποτελώντας βασικό στέλεχος της και σαν αρχηγός της ομάδας πανηγύρισε την άνοδο της στην τότε Β Εθνική (σημερινή Α2).Υπόδειγμα χαρακτήρα και ήθους αποτέλεσε πρότυπο συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας για όλη την ομάδα.
Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στους συγγενείς του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις