Lockdown: Roof garden πάρτι με μοντέλα και παίκτες του Ολυμπιακού – Καταδικάζει η ΠΑΕ

Έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από το vip πάρτι στο roof garden γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου. Το πάρτι οργανώθηκε διαδικτυακά και ήταν «κλειστό», δηλαδή αποκλειστικά για… vip προσκεκλημένους. Το αλκοόλ έρεε άφθονο, ενώ καλλίγραμμες γυναίκες –ανάμεσά τους μοντέλα- φέρονται να συνόδευαν αρκετούς από τους επώνυμους προσκεκλημένους.

Μία εκ των καλλίγραμμων γυναικών είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι τηλεοπτικού σταθμού. Η είσοδος στο ξενοδοχείο γινόταν με κάρτα ή κωδικό ασφαλείας και είχε εξασφαλιστεί από την 24χρονη διοργανώτρια, η οποία είχε κανονίσει τα πάντα. Αυτό που δεν περίμενε ήταν το τηλεφώνημα αγνώστου στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, ο άγνωστος τηλεφώνησε στο «100» και ανέφερε ότι στην ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου της λεωφόρου Συγγρού γίνεται πάρτι. Αρχικά η τηλεφωνήτρια του «100» αντιμετώπισε με επιφύλαξη το τηλεφώνημα, καθώς η καταγγελία φαινόταν απίστευτη. Κατά πληροφορίες ο καταγγέλλων επέμενε στα λεγόμενά του και μάλιστα ανέφερε ότι στο πάρτι βρίσκονται παίκτες ομάδας.

Στο ξενοδοχείο έσπευσε αρχικά περιπολικό. Αρχικά κανείς δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Στο σημείο έφτασαν γρήγορα και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, όπως και ο επόπτης της Άμεσης Δράσης. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν τελικά στο χώρο, διαπίστωσαν ότι πράγματι γινόταν πάρτι. Την ώρα της εφόδου κάποιοι από τους θαμώνες ήταν στην τουαλέτα. Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί βρίσκονται εκεί, η απάντηση που πήραν είναι ότι φοβήθηκαν και αυθόρμητα έτρεξαν προς τις τουαλέτες.

Στο roof garden βρίσκονταν συνολικά 31 άτομα, ανάμεσά τους εφτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και άλλοι επώνυμοι. Πρόκειται για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο που αψήφισαν τις απαγορεύσεις και το λοκαντάουν.

Στη θέα των αστυνομικών, οι οποίοι αμέσως επέβαλαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάρκας και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης, οι επώνυμοι καλεσμένοι αιφνιδιάστηκαν. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κανείς τους δεν περίμενε έφοδο των Αρχών. Μάλιστα, ένας εξ αυτών αντέδρασε λεκτικά προς τους αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους. Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν συνέχεια στο λεκτικό επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 24χρονη διοργανώτρια του πάρτι, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη είναι κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις