Θα πληρώσει ή δεν θα πληρώσει τα μοριακά τεστ ο Παλτόγλου: Η απάντηση του Mr Αιγάλεω

Στη διάψευση δημοσιεύματος που έκανε λόγο πως φέρεται να αρνείται καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνται για μοριακά τεστ και ζητά από το κράτος να αναλάβει τη δαπάνη, προχώρησε ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου.

Το αρχικό δημοσίευμα του sportstonoto και το δημοσίευμα διάψευσης του κ. Παλτόγλου:

«Μόνο με μοριακά τεστ και όχι βέβαια με αυτά του Rapit μπορεί να αρχίσει ξανά η Football League και η Super League 2 φυσικά.

To κόστος τους, όπως τόνισε το Σάββατο στο Sportstonoto Radio ο Τώνης Μαρτίνης, είναι 2.500 ευρώ περίπου τον αγώνα και καλούνται φυσικά να το πληρώσουν οι ομάδες, γεγονός όμως που δημιουργεί νέα ρήγματα μεταξύ τους, καθώς, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου,   φέρεται να αρνείται να το καταβάλει και ζητά από το κράτος (!) να αναλάβει την εν λόγω πάνα δαπάνη.

Αντίθετα, Καλαμάτα, Ρόδος, Ολυμπιακός Βόλου και άλλες ΠΑΕ της κατηγορίας δέχονται κάτι τέτοιο, να πληρώσουν δηλαδή οι ίδιες τα μοριακά τεστ: “Όποιος μπορεί ακολουθεί, αλλιώς μένει πίσω. Έτσι είναι η ζωή, αυτή είναι η πραγματικότητα, πως να το κάνουμε…”, είπε επίσης ο πρόεδρος της Ρόδου, στην ίδια πάντα εκπομπή και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη.

Παρόμοια κολλήματα, οικονομικής πάντα υφής για τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, έχουν μαθαίνουμε και ΠΑΕ της Super League 2, που δηλώνουν αδυναμία να τα πληρώσουν, να τα καταβάλουν κάθε φορά. Δυσκολεύουν λοιπόν τα πράγματα…»

 

Το δημοσίευμα διάψευσης των παραπάνω:

«Εγώ ποτέ δεν είπα πως δεν θα πληρώσουμε τα μοριακά τεστ. Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε όλα τα νόμιμα που ζητάει η πολιτεία, ενώ δεν χρωστάμε πουθενά , τίποτα και σε κανέναν”, μας είπε, διευκρίνισε, μετά το πρωινό μας δημοσίευμα,  ο εορτάζοντας σήμερα, πρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης (Νεκτάριος) Παλτόγλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις