Κούγιας: «Κανένα πάρτι! – Πελάτες ανέβηκαν στο Roof Garden με ένα ηχείο και χόρευαν»

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί της Δευτέρας περίπου 30 άτομα, ανάμεσά τους και παίκτες του Ολυμπιακού, συμμετείχαν σε πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού σπάζοντας τα περιοριστικά μέτρα. Η 24χρονη που φέρεται να είναι και η διοργανώτρια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (Άρθρο 285 ΠΚ), ενώ ήδη της έχει επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Για τους ποδοσφαιριστές Σεμέδο, Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε ότι θα τους επιβληθεί πρόστιμο που θα δοθεί για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 24χρονης διαψεύδει ότι διοργανώθηκε πάρτι. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις