Πετράκης: «Πρωτάθλημα ή κατάθεση δελτίων και σφραγίδων»

Το στέλεχος της Δόξας Δράμας Απόστολος Πετράκης ζήτησε άμεσα έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες της Super League 2 έχουν να παίξουν επίσημο παιχνίδι εννέα μήνες και, σίγουρα, δεν φταίει γι’ αυτό μόνο η Πολιτεία. Όπως δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι η κατηγορία δεν έχει δει ένα ευρώ έσοδα από κινήσεις της διοργανώτριας. Παρόλα αυτά το στέλεχος της Δόξας Δράμας, Απόστολος Πετράκης υποστήριξε ότι η Πολιτεία είναι αυτή που δεν δείχνει κανέναν σεβασμό και πρότεινε να καταθέσουν οι ομάδες δελτία και σφραγίδες αν δεν τους επιτραπεί να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση του Πετράκη:

«Ή πρωτάθλημα ή καταστροφή.

Εννιά μήνες χωρίς ένα επίσημο ματς. Εννιά μήνες χωρίς να μπαίνει ένα ευρώ στα ταμεία. Εννιά μήνες που η πολιτεία δεν δείχνει κανένα σεβασμό στην Σούπερ Λιγκ 2. Εννιά μήνες που τα έξοδα τρέχουν. Παράβολα, ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ, ΙΚΑ, Εφορία, μισθοί, ενοίκια, φαγητά, αθλητικό υλικό, κτλπ. Η επιστροφή στην κανονικότητα τώρα, με την έναρξη την Κυριακή του πρωταθλήματος. Η αλλιώς οι ομάδες και η σούπερ λίγκ 2 βάζουν λουκέτο.

Οι ομάδες έδειξαν έμπρακτα ότι θέλουν να παίξουν και δέχτηκαν να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ 1. Με κόστος στην καλύτερη 15.000 το μήνα. Γι’ αυτό κύριοι άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν η πρωτάθλημα τώρα. Ή οι ομάδες θα καταθέσουν δελτία και σφραγίδες.. Η απόφαση δικιά σας».

πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις