Δυσαρέσκεια και στον Ολυμπιακό Β. για τη μη έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ

Αρκετές είναι οι ομάδες, μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι οποίες εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, γιατί δεν έχει εξαιρεθεί από την ΚΥΑ το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, έτσι ώστε να αρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν αρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, είναι ακόμη πιο δύσκολο να αρχίσει η Φούτμπολ Λιγκ.

Η χώρα μας βρίσκεται εν μέσω του δεύτερου κύματος πανδημίας, με τα κρούσματα καθημερινά να είναι παρά πολλά. Παράλληλα, βλέπουμε στη Σούπερ Λιγκ να αναβάλλονται παιχνίδια και από τα επτά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής έγιναν τα τέσσερα, καθώς τρία ματς αναβλήθηκαν, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε ομάδες.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και κορωνοϊού επιτρέποντος, η καθημερινότητα στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ (όσον αφορά την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων) θα επανέλθει τον Δεκέμβριο και αν όλα πάνε καλά, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τη νέα χρονιά.

Κι αυτό, καθώς μετά τις 20 Δεκεμβρίου σταματά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τόσο στην Ελλάδα (Σούπερ Λιγκ), όσο και στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις