Περιμένουν και στον Ολυμπιακό Β. το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

Όποια αναφορά γίνεται στον Τύπο, αλλά και από επίσημα χείλη, όσον αφορά την αναστολή των πρωταθλημάτων, έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Για τη Φούτμπολ Λιγκ ούτε λέξη, με το τρίτο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα να είναι εντελώς στον αέρα, όσον αφορά την ύπαρξή του τη νέα σεζόν.

Οι ομάδες βρίσκονται σε στάση αναμονής, ωστόσο, δεν βλέπουμε να ασκείται πίεση από το μεγαλύτερο μέρος των ομάδων της κατηγορίας. Πολλές από αυτές φημολογείται πως δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις διαδικασίες που απαιτούνται, άλλες για να γίνουν ΠΑΕ και άλλες για να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Είναι γεγονός, πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει εξετάσει ακόμη τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι ομάδες, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού Βόλου. Η βολιώτικη ΠΑΕ, πάντως, εδώ και αρκετό καιρό έχει καταθέσει πλήρη φάκελο και περιμένει την έγκριση από την ΕΕΑ και τη χορήγηση του απαιτούμενου πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Άραγε, έπρεπε να φτάσουμε Νοέμβριο και να υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα της χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ;

Επίσης, θα πρέπει να ερωτηθούν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, αν είναι σε θέση να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς υποχρεούνται να κάνουν ένα τεστ ανά εβδομάδα (δύο ημέρες πριν τον αγώνα) και να καταθέτουν τα αποτελέσματα στη διοργανώτρια.

Το κόστος των τεστ μπορούν να το σηκώσουν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και να πείσουν τους λοιμωξιολόγους, όπως τόνισε ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, προκειμένου να ανάψουν το “πράσινο φως” για την έναρξη του πρωταθλήματος;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις