Δύσκολη νίκη για ΑΕ Διμηνίου, 1-0 τον Πανιώνιο

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ΑΕ Διμηνίου, η οποία επικράτησε σήμερα με 1-0 του Πανιωνίου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Διμηνίου για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 15:00. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ζιώγας στο 3΄.

Η ΑΕ Διμηνίου ευτύχισε πάρει προβάδισμα μόλις στο 3΄. Ο Αποστολίδης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Ζιώγα, ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Καγιάννη, πετυχαίνοντας το 1-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων». Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρης, κ. Νικόπουλου, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποχώρησης του τραυματία Μουστακούλη (είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές), ενώ ο Κώστας Παπαγεωργίου παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας.

Σκόρερ: Ζιώγας 3΄
Διαιτητής: Νικόπουλος
Α΄ Βοηθός: Σακκάς Π.
Β΄ Βοηθός: Κουβατά Ε.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Στρούγγης, Τσιγιάννης, Μπαλτσιάκης, Χάνος, Αποστολίδης, Φουρκιώτης (61΄ Σταματόπουλος), Μόσιος, Ανατολής (66΄ Αξιώτης), Ζιώγας (86΄ Κωτούλας)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Μαστακούλης, Μπασδάνης Γ., Παπαδόπουλος (75΄ Λυρίτσης), Κωστούλας, Αρβανίτης, Μοσχούδης, Μπασδάνης Κ., Αγγελής, Ανγκόλι (68΄ Μαρούφ), Λέτσος (61΄ Καραγιώργος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις