Καλεί Κούγια σε κοινές τοξικολογικές εξετάσεις ο Νύκταρης…

Η κόντρα Ηρακλή Νύκταρη και Αλέξη Κούγια καλά κρατεί και το βράδυ του Σαββάτου (5/12) ο ισχυρός άνδρας των Χανίων έδωσε συνέχεια, καλώντας τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να υποβληθούν από κοινού σε… τοξικολογικές εξετάσεις.
Παράλληλα, το αφεντικό του ΑΟΧ κατηγόρησε τον γνωστό ποινικολόγο ότι πλάθει σενάρια φαντασίας και κάνει τα πάντα για να προβάλει τον εαυτό του.
Αναλυτικά, η δήλωση Νύκταρη:

«Θέλοντας να πάρω θέση για τις κατηγορίες (στημένα, εκβιασμοί κ.λ.π) και τους αισχρούς και αβάσιμους χαρακτηρισμούς (κακοποιός) προς το πρόσωπό μου, δεν θα μπω στη διαδικασία διάψευσης του συγκεκριμένου δικηγόρου-παράγοντα γιατί όλος ο φίλαθλος και μη κόσμος γνωρίζει την ανάγκη να προκαλεί με οποιοδήποτε τρόπο με σκοπό την ατομική του προβολή. Σκεφτείτε ότι το έχει κάνει και στο παρελθόν χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις για την ίδια του την οικογένεια, ενώ δεν διστάζει να πλάθει φαντασιόπληκτα σενάρια.
Για να αποδειχτεί λοιπόν ποιος έχει διαύγεια μυαλού που να του επιτρέπει να μην έχει παραισθήσεις… ΠΡΟΚΑΛΩ τον “τίμιο” αυτό δικηγόρο-παράγοντα να υποβληθούμε και οι δυο σε τοξικολογικές εξετάσεις και βάση των αποτελεσμάτων να μάθει ο κόσμος ποιος είναι καθαρός και ποιος είναι αυτός που χρίζει “αποτοξίνωσης” της φαντασίας. Ο νοών νοείτω.
Με εκτίμηση Ηρακλής Νύκταρης»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις