Επικίνδυνη έξοδος στην Κατερίνη με Πιερικό για τον Ρήγα

Στην Κατερίνη κόντρα στον τοπικό Πιερικό δοκιμάζεται σήμερα στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Βελεστινιώτες τα πήγαν περίφημα στα τρία προηγούμενα παιχνίδια στα οποία απουσίαζε ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης (λόγω της φοίτησής του σε σχολή προπονητών στην Κέρκυρα). Τώρα…

…ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του Ρήγα. Ο λόγος για τον Γιώργο Χατζή, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με τον Αιγινιακό. Επίσης, απών θα είναι ο και οι τραυματίες Μάνος Πάσχος και Αποστόλης Σφάκας, ενώ επιστρέφει μετά από απουσία ενός μηνός περίπου ο Γιώργος Αλεξίου (το προηγούμενο διάστημα μετείχε σε στρατιωτική άσκηση).
Στην αποστολή μετέχουν οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου.
Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος της ΕΠΣ Φλώρινας, ενώ στην ΕΠΣ Πέλλας ανήκουν οι δύο βοηθοί, που είναι οι κ.κ. Νίκος Δεμερτζής και Ευάγγελος Μίσκος. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κωστής της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις